Annonce

Holde bakterierne væk fra dine kæledyr 

Ligesom mennesker kan få sår og skrammer der skal renes, så kan dyr – især dem der kommer udendørs – også få skrammer der skal renses så området ikke bliver inficeret. Heldigvis findes der et naturligt produkt, som kan anvendes på huden af både mennesker og dyr. Sølvvand kan bruges som antibakteriel middel for at holde de dårlige bakterier væk.  

 

Når man har for eksempel en hund eller en kat, så er der god chance for at de kan komme i en situation hvor de ender med nogle skrammer. Det kan være i en pludselig slåskamp med et andet dyr, et uheld eller evt. et insektbid. I sådan nogle situationer kan din firbenede ven ende med et skrøbeligt område på huden, som kan inficeres, hvis ikke der gøres noget ved det. 

 

Sterilt vand med ioniserede sølvpartikler 

B&B Sølvvand er steriliseret vand med ioniserede sølvpartikler som er opløst i vandet og er altså et naturligt middel til at desinficere områder på din hund og kat – eller på dig selv. Fordi midlet består af sølvpartikler, skal flasken opbevares væk fra elektroniske enheder, du måtte have, fordi de kan forstyrre partiklerne. 

 

B&B sølvvand er et multifunktionelt produkt og kan bruges indvortes og udvortes. Det kan også bruges til at behandle tandproblemer hos dit kæledyr, men det er altid en god idé at give dyrelægen et besøg for at afklare hvad din lille ven fejler og om den har brug for professionel hjælp. 

 

Drøj i brug 

B&B sølvvand fås i en flaske på 250 ml med sprayfunktion eller 1 liter flaske og man får især meget for pengene hvis man vælger den store størrelse. Den vil holde i lang tid og er god at have, hvis man har flere dyr i hjemme, der har tendens til at få skrammer her og der. 

 

Kommentarer lukket til Holde bakterierne væk fra dine kæledyr