biograf
Annonce

Få noget fra hånden med fede belønninger

Hvis du, som det er tilfældet for rigtigt mange mennesker, har lidt svært ved at tage dig sammen til at få lavet nogle af de mange huslige pligter der følger med, når man ikke længere bor hjemme, og mor og far tager sig af dem, kan du prøve om det hjælper med en belønning – til dig selv altså. 

Der kan være mange ting, man bare ikke gider, men som skal gøres, og så kan det nogen gange hjælpe med en gulerod i form af en ting eller andet, man godt kunne tænke sige, og som man må få, når man har gjort det. 

Fodboldkamp med favoritklubben 

Er det ved at være tid til den årlige hovedrengøring og kniber det med motivationen, kan det være, du kan få fundet gummihandskerne og rengøringsmidlerne frem, hvis belønningen er en billet til fodboldkamp med Liverpool eller en af de andre klubber i Premier League serien. Til store arbejdsopgaver må der store belønninger til. 

Gadgets 

Er der tale om lidt mindre opgaver som f.eks. at tørre alle panelerne af kan du give dig selv lov til at købe noget du har ønsket dig fra Fedegadgets eller en anden butik. Hvad med f.eks. en skærmforstørrer til mobilen eller en flot månelampe? 

En tur i biografen 

Ved små opgaver som f.eks. at støvsuge lejligheden og vaske gulv i køkkenet kan en tur i biografen være en god motivationsfaktor. Der er næsten altid en god film, man gerne vil se, og det kan man så gøre, når man har fået ordnet det man skulle. 

På denne måde kan man få udrettet nogle af alle de kedelige pligter, som nødvendigvis skal gøres, hvad enten man bor i lejlighed, i hus, kollektiv eller på kollegieværelse og så kan man glæde sig til belønningen. 

 

 

Kommentarer lukket til Få noget fra hånden med fede belønninger